[Equip]

Esther Anglès Gistau

Esther Anglès Gistau

Graduada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra, és Màster en Dret Penal i Ciències penals per les Universitats de Barcelona i Pompeu Fabra, Màster en Criminologia i Execució penal per la Universitat Autònoma de Barcelona, i Màster oficial en Ciències Jurídiques Avançades per la Universitat Pompeu Fabra.

Col·legiada a l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona des de l’any 2005, ha realitzat cursos en matèria de Dret urbanístic, Dret penitenciari, Medicina forense i Neurociències. Així mateix, ha col·laborat amb el Col·legi de l’Advocacia i la Universitat Pompeu Fabra impartint seminaris de formació als seus alumnes.
En relació a la seva trajectòria professional, ha format part de diversos despatxos d’advocats de prestigi, ha col·laborat i assessorat a diferents administracions públiques, fundant, finalment, l’any 2014, el despatx Glosas, Defensa Penal.

Pablo S. Barreda Pósleman

Pablo S. Barreda Pósleman

Graduat en Dret per la Universitat Nacional de Cuyo (Argentina), és Màster oficial en Ciències Jurídiques Avançades per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i ha realitzat diversos cursos d’especialització en matèria de Dret processal penal i Drets humans.

Va començar la seva trajectòria professional com a advocat l’any 2003, col·laborant amb bufets jurídics de gran prestigi. Durant els anys 2008 i 2009 va ser assessor legal del Ministeri de Govern, Justícia i Drets Humans, de la Província de Mendoza, Argentina. Entre els anys 2009 i 2011, va formar part de l’Oficina d’assistència en delictes de Lesa Humanitat del Ministeri Fiscal de la Nació Argentina, i va ser designat com a Fiscal Federal Ad-Hoc davant la Cambra d’apel·lacions de Mendoza. Durant l’any 2014, va ser assistent d’investigació en el departament de Dret de la Universitat Pompeu Fabra i va començar la seva col·laboració professional amb el despatx Glosas, Defensa Penal.

Mar Lario López

Mar Lario López

Graduada en Criminologia i Política Criminal per la Universitat de Barcelona i amb formació complementària en matèria de Dret penitenciari, ha treballat en despatxos d’advocats de reconegut prestigi, realitzant tasques d’administració, gestió i atenció als clients. Forma part del despatx Glosas, Defensa Penal des dels seus inicis.

Sara Peradalta Corrales

Sara Peradalta Corrales

Graduada en Dret i en Criminologia i Polítiques Públiques de Prevenció per la Universitat Pompeu Fabra, on també va cursar el Màster oficial en Advocacia. S’incorpora al despatx Glosas, Defensa Penal a principis de l’any 2018.